Hlavní obsah
Článek

Monika Marešová (49) se rozhodla na pár dní utéct každodenní pražské rutině, domluvila se s kamarádkou Petrou, sbalila syny Jakuba a Matěje a vyrazila do Turecka.

Podle jejích slov to dovolená moc nebyla, ale jistě by se našlo mnoho těch, kteří by Monice odporovali. Ona si však stojí za svým. „Pokud se jede s dětmi, tak opravdu nejde o dovolenou, zakazuji o našem výletu takto mluvit. Musíte mít oči na stopkách a být neustále ve střehu,“ smála se.

Na tureckých plážích ale neřádili jen kluci - Jakub, Matěj, tři synové a manžel kamarádky, ale i dámské osazenstvo. Monika a Petra se vrátily do dětských let a v moři předváděly psí kusy s hračkami svých dětí.

V jednu chvíli ale Monice dost zatrnulo. Její mladší syn je milovník zvířat, a když na jednom z výletů uviděl osla, hned se k němu hrnul. Zvíře ale náklonnost nesdílelo a malého kouslo. „Měl takový stisk, že jsem mu nemohla tu tlamu otevřít. Bála jsem se, jestli má Matěj vůbec všechny prsty, ale naštěstí oslovi jeho prsty nechutnaly. Chvilku plakal, ale po chvilce u dobré zmrzliny o tom už ani nevěděl,“ řekla teď už s úsměvem Monika, která se po návratu od moře odebrala pro změnu na chalupu do jižních Čech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám