Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesným opakem herečky Olgy Lounové, která miluje rychlá auta a automobilové závody, je její neméně pohledná kolegyně Barbora Mottlová (26).

I když má tahle krásná herečka řidičák už od čerstvých osmnácti let, za volant se posadila jen párkrát. „Řídím jen v krajních případech. Bezohledných řidičů je až moc. Přitom následky nehod, které se sehrají jen v nepatrném okamžiku, mohou být tragické a definitivní,“ říká Barbora, která na Dni Prahy 7 propagovala stánek občanského sdružení Stop nehodám, které podporuje vyšší bezpečnost na silnicích.

„Stop nehodám proto školí řidiče, jak bezpečnost dodržovat, ale i jak v kritických situacích reagovat,“ přitakal Petr Drnovský, manažer projektu.

Ovšem Stop nehodám už nedomysleli, že když si na stánek pro podporu vezmou sexy kočičku Mottlovou v doprovodu její manažerky Magdaleny Chládkové, která se svým sex-appealem v minišatičkách nezůstává pozadu, přítomné muže zrovna slovo bezpečnost na cestách nenapadne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám