Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vyrazit na dovolenou v nějakém lepším autě a s dostatkem peněz je fajn. Není to vůbec žádný problém, i když máte právě hlouběji do kapsy. Naštěstí je tady prodejní akce AAA AUTO. Zákazníci, kteří si pořídí vůz na splátky, získají 40 000 korun v hotovosti. Výběr aut je ohromný, splátky úvěru příznivé a za 40 000 tisíc prožijete dovolenou, na kterou budete dlouho vzpomínat. Stačí si vybrat auto.

Oblíbená Škoda Fabia 1.2 hatchback, výbava Ambiente, béžová metalíza, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 52 675 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden z nejpopulárnějších modelů, po 1. majiteli, s dobrými jízdními vlastnostmi, s pravidelným servisem a nízkou spotřebou. Výhodou je levné povinné ručení. Výbava Ambiente zahrnuje například klimatizaci, ABS, centrál, počítač, mlhovky, el. zrcátka, servo, el. okna, autorádio. Kupte si tuto Fabii na splátky a získejte 40 000 korun v hotovosti. Nebo si vyberte v AAA AUTO jedno z 6000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR.

Skvělá Škoda Octavia 1.9 TDI combi, šedá metalíza, z roku 2010, po 1. majiteli, najeto pouze 51 229 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz s objemným zavazadlovým prostorem, úsporným motorem a pravidelným servisem. Bohatá výbava zahrnuje výškově nastavitelné sedačky, tempomat, klimatizaci, airbagy, ABS, ESP, ASR, al. kola, centrál, počítač, mlhovky, el. zrcátka, servo, autorádio, střešní nosiče. Vozy z AAA AUTO jsou velmi kvalitní a prověřené, proto na ně poskytují doživotní garanci na legální původ vozu i při jejich dalším prodeji a 24 měsíců garanci na mechanický stav vozu.

Spolehlivý a oblíbený Ford Mondeo 2.0 TDCi combi, šedá metalíza, z roku 2009, po prvním majiteli, najeto pouze 79 909 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V roce 2008 získal celosvětovou cenu jako nejlepší combi. O rok později přibylo další ocenění za nejlepší rodinné auto! Řeč je o vozu Ford Mondeo 2.0 TDCi. Budete mile překvapeni nejen výkonným motorem, ale hlavně prostorností. Ve výbavě je aut. klimatizace, multifunkční volant, ABS, ASR, ESP, vyhřívané čelní sklo, navigace, mlhovky, tažné zařízení, palubní počítač. Součástí je i servisní knížka. 40 000 korun v hotovosti při nákupu tohoto auta na splátky, tomu se říká pořádná výbava.

Populární VW Golf 1.4 16V hatchback, z roku 2006, šedá metalíza, po 1. majiteli, najeto pouze 106 615 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Praktický a pohodlný vůz do města i na delší cesty. Jeho předností je nízká spotřeba i levné povinné ručení. Vysoce spolehlivý vůz s pravidelnými servisními prohlídkami, výkonným motorem a bohatou výbavou. Počítač, imobilizér, automatická klimatizace, mlhovky, el. okna a zrcátka, stereo, ABS, ASR. Pokud patříte mezi početné příznivce kultovního Golfu, už nemusíte pouze snít. Díky AAA AUTO a výhodnému financování je tento VW Golf dosažitelný pro každého.

Praktický rodinný Opel Zafira 1.7 CDTi, šedá metalíza, zakoupeno nové v ČR, po prvním majiteli, najeto pouze 74 806 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte prostorný a bezpečný rodinný vůz? Tato jako nová Zafira nabízí 7 míst! Je pravidelně servisovaná, s velmi nízkými provozními náklady. Ve výbavě najdete aut. klimatizaci, palubní počítač, ABS, ESP, ASR, multifunkční volant, vyhřívané sedačky, střešní nosiče, handsfree, xenony. Opel Zafira získal v nárazových testech Euro NCAP nejvyšší možné hodnocení pěti hvězdiček. To je ten správný bezpečný vůz pro vaši rodinu, který vám s garancí 24 měsíců na mechanický stav nabízí AAA AUTO.

Další články

Načítám