Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) má za sebou turné, které jí pomohlo profesně vyzrát a vyzkoušet si zpívání před vyprodanými arénami, a navíc naživo. Lucka díky tomu dospěla i co se módy týče. "Vyprodaná O2 arena mi vlila do krve glamour odvahu," říká zpěvačka.

Teď si Lucie užívá pauzu, během níž vylepšuje svůj styl, a pracuje na menších změnách v image. Díky spolupráci s návrhářem Honzou Löblem na kostýmech pro tour vznikl nápad, jak se vyvíjet dál pro další vystupování. Většina jím navržených kostýmů bude tvořit základ nového zpěvaččina pódiového šatníku, na němž se podílí také návrhářka Libka Safr.

Glamour country style, který z toho vznikl, je originálním spojením světa pop music a folku, který je Lucii blízký. Má vizuálně spojit její křehkost s rebelskou duší popové divy. "Honza Löbl vystihl mou podstatu. Je moc těžké propojit harmonicky pop a folk. Na deskách se nám to daří od začátku a Honzovi se teď zázračně podařilo přetransformovat holku od vedle na glanc holku od vedle," domnívá se Lucka.

“Sázím v životě na postupnost. Změní tě narození dítěte, zkušenosti na jevišti i setkání s výjimečnou osobností, jakou je třeba Libka Safr. Pokud se tohle všechno propojí dohromady, začnou se změny projevovat i navenek," dodává.

Změny ve stylu ale naštěstí pro Luciiny fanoušky nevedou ke změnám v repertoáru. Nyní pro ně nazpívala anglickou verzi hitu Zombie z CD Oheň, která se dlouhodobě drží na předních příčkách prodejní hitparády. Připravuje také koncertní DVD.

K nafocení nových fotografií v prostorách Žižkovské věže, které Super.cz získal jako první, se sešel tým, který již spolupracoval v minulosti, a to fotograf Robert Smělý, vizážistka Lenka Šourková a návrhářka a stylistka Libka Safr.

Na snímcích můžete vidět zpěvačku jako divu, která okouzlí nejen svou tvorbou, ale také svojí rafinovanou krásou. Na fotkách je Lucka mimo jiné v modelech z dílny návrháře Vladimíra Staňka, který pomáhal doplnit sérii kostýmů svými novými kousky vytvořenými na míru pro tuto událost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám