Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To jsou ale věci. Když na casting do vily VyVolených dorazila drobná dlouhovlasá blondýna Silvie Řeháková, málokdo tušil, co všechno se od ní dozví. A byly to samé perličky!

Dívka sama sebe označuje za profesionální zlatokopku a nemíří nízko! V hledáčku měla i Leoše Mareše, bohužel ale ostrouhala. „Seznámila jsem se s ním a hráli jsme spolu poker, ale Petra Faltýnová mi ho přebrala,“ řekla Řeháková na pražském castingu, kde se více rozpovídala o své ‚profesi‘.

„Jsem známá pražská zlatokopka, není to moc příjemné označení, ale už jsem si to tak vybrala,“ nebrala si servítky a posléze přihodila informaci, jaký nejdražší dárek od muže dostala. Bylo to auto. „Nemůžu říct, od koho jsem cabriolet dostala, ale teď jsem o tom dotyčném četla článek, ve kterém tvrdí, že je sám. To mě hrozně naštvalo, protože se tam o mně ani nezmínil. A už jenom proto mám v záloze vždycky dalšího chlapa. Když má chlap v záloze ženskou, tak je to frajer, ale když má ženská v záloze chlapa, je to vždycky dě*ka,“ dodala Silvie.

Reklama

Další články

Načítám