Hlavní obsah
Článek

Po někdejší hlasatelce České televize Viole Ottové jako by se, navzdory její výšce téměř metr devadesát, zem slehla. Poté, co musela opustit hlasatelský post, jsme ji ještě měli možnost vidět v seriálu Ošklivka Katka, kde si zahrála Andulu. Pak ale ticho po pěšině.

Důvod je prostý, Viola se stáhla ze světa šoubyznysu a nyní se realizuje v jiné branži. Již rok a půl pracuje na policejním prezidiu. „Herectví a všeobecně média jsou fajn, ale byla jsem tam dlouho. Potřebovala jsem nějakou změnu,“ prozradila.

Nevyloučila sice, že kdyby přišla zajímavá herecká nabídka, přemýšlela by o ní, ale nadšeně to neznělo. „Je to hlavně o nabídce, ale dvakrát vstupovat do stejné řeky, nevím, nevím. Já ráda prozkoumávám nové toky,“ smála se Ottová, která v doprovodu kolegy z práce dorazila na otvíračku nové pobočky nejznámějšího řetězce kaváren na světě.

Ve třiačtyřiceti má Viola pořád skvělou postavu, takže si maminka devatenáctileté Johanky a jedenáctileté Apoleny může stále dovolit chodit v mini aspoň na společenské akce. V práci by jí to těžko tolerovali.

Profesí ostatně Ottová vyzkoušela spoustu, dokonce pracovala i jako zástupkyně šéfredaktora jednoho módního magazínu. A podle toho, jak jí to sluší, je vidět, že i z téhle branže si něco odnesla.

Reklama

Další články

Načítám