Hlavní obsah
Článek

Zatímco před fanoušky na své sociální síti se Monika Absolonová (47) tváří, jako že se nic neděje, ve skutečnosti je za oceánem v rukách chirurgů! Rozhodla se totiž udělat ze svého většího nosu pršáček. Přitom ale vůbec nemá zájem, aby o tomto zákroku kdokoliv věděl!

„Mám stoprocentní zprávu. Monika Absolonová je ve Spojených Státech na operaci nosu. Vůbec si nepřeje, aby se o tom vědělo,“ prozradil Super.cz spolehlivý zdroj z jejího nejbližšího okolí. „Jde o kosmetickou operaci. Prý jí to dělá nějaký Čech, který žije v Americe,“ upřesnil.

Sama Absolonová sice před pár hodinami komunikovala s fanoušky na své stránce, ale nyní nebere telefon, jehož vyzvánění dává tušit, že skutečně není v Čechách.

Jestli jsou informace pravdivé, a my bychom si vsadili, že ano, už nikdo jí nebude moci říkat: „Nos jak Džambulku máš“!

Monika už před pár lety plastiku nosu absolvovala, lékařka ji ale podle jejích slov zpackala. Proto muselo dojít k její korekci. Moničin nos totiž nepřiměřeně reagoval na zákrok. Absolonová kvůli svému „frňáčku“ trpěla v dětství mindráky. A nejen kvůli němu. Nakonec ale prý s předělávkami svého těla skončila právě po úpravě nosu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám