Hlavní obsah
Článek

Víkendové soustředění čtrnáctého ročníku Muže roku, pánské obdoby soutěže krásy, přineslo nejedno překvapení. Dvanáctka svalnatých mládenců, kteří budou koncem srpna v Náchodě bojovat o titul nejhezčího muže republiky, musela v nepředstavitelném horku na módní přehlídku plavek, které toho odhalovaly tolik, že byli kluci sami rudí až za ušima. „Viděl jsem kolegu, který se v zoufalství marně snažil jisté partie obalovat toaleťákem,“ prozradil nám jeden z finalistů. Podívejte se do rozsáhlé fotogalerie, co všechno pánové ukázali a kdo je favoritem porotkyň soutěže!

Mladík, který si zkoušel svou chloubu podvodem zmohutnět, naštěstí ve finále od nápadu upustil. „Nemělo to cenu, ve vodě bílé miniplavečky zprůhledněly a měl by ještě větší ostudu. A ani trik s ponožkou by nikomu nepomohl. Upřímně, všichni jsme se v plavkách cítili hodně nervózní,“ prozradil dál jeden z adeptů na vítěze.

Mládenci ukazovali plavky dvojího druhu. Ty z eshopu od známých světových značek byly sice ještě hodně odvážné, ale byly úplně decentní proti těm, které pro muže na míru ušil návrhář Pavel Filandr. Plavky měly nezvyklý střih a hlavně ten, koho příroda neobdařila něčím extrémním, nemohl nic nafingovat. A možná právě o to šlo!

Během soustředění, které v penzionu Železný strom v Lhotě u Kladna zorganizoval pořadatel Muže roku David Novotný, ale kluci neměli jen povinnosti. Stihli i zábavu. Například s nezvykle opilou Dominikou Mesarošovou, která pod vlivem alkoholu ukázala skoro všechno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám