Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žhavé léto a čas prázdnin nenechává chladným ani jednoho z největších krasavců domácí hudební scény Daniela Mrózka. Své thaiboxem zocelené a vypracované tělo dává fanynkám na odiv jednak na koncertech s kapelou Legendy se vrací, ale i všude tam, kde je možno se v přírodě osvěžit a vykoupat.

„Jsem náruživý plavec a zbožňuji rybníky jezera a splavy, ostatně o jednom takovém zpívám i v čistě letní písni Drobný ty si nech, na kterou budu brzy natáčet vyloženě letní klip, a i proto jsem se rozhodl prozkoumat okolí Karlštejna, kde má příroda své kouzlo," prozradil zpívající kadeřník.

Své velké sexy kouzlo měl však i Danielův půvabný doprovod, blonďatá diva Hanka, která by nenechala chladným snad žádného chlapa. „Hanka je prostě kus a je velice snadné se do ní zamilovat, čeká nás společné natáčení, tak uvidíme, jak se vše vyvine,“ dodává tajemně sympaťák Mrózek.

Ale při pohledu na žhavé doteky a jiskření pod splavem je víc než jasné, že jiskra už dávno přeskočila a máme tu nový atraktivní pár letošního léta. Jen by nás zajímalo, proč si Daniel při koupání na sobě nechal džíny a nesvlékl se do plavek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám