Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak už před časem naznačoval Zdeněk Macura, Iveta Bartošová (†48) si mu prý stěžovala na to, že se jí přítel Josef Rychtář (65) hrabe v telefonu a nejspíš i jejím jménem a bez jejího vědomí posílá zprávy Ivetiným známým. Takové jednání je přitom trestným činem. A že se ho říčanský podnikatel může dopouštět, to se teď nejspíš potvrdilo. Super.cz získal zprávy, které z jejího čísla přišly na mobil jejího bývalého přítele Domenica Martucciho (47). „Iveta nesmí mít mobil u sebe, psal je Rychtář,“ tvrdí hrabě.

„Už mě neobtěžuj, ublížil jsi dost. Iveta.“ Tak právě takovou zprávu Iveta Bartošová (ověřili jsme si, že šlo vážně o její telefonní číslo) měla psát ve čtvrtek Martuccimu, přestože v té době měla delirium tremens a byla převezena do léčebny, kde je mobil přísně zakázaný (pokud chce Iveta telefonovat, mělo by to jít jen výjimečně pod dohledem lékařů). Italovi ale přišla i druhá zpráva, která je ještě tvrdší.

„Je nechutné, že ona je v léčebně a on za ni posílá zprávy z jejího mobilu. Přitom ona zkolabovala ve čtvrtek v patnáct hodin, dostavil se u ní delirium tremens. Takové zprávy by pak nikdy nemohla napsat. Navíc ten primitiv, když posílá esemesky z jejího čísla, vždycky píše na konec ‚Iveta‘,“ říká Martucci s tím, že takový způsob komunikace zpěvačka rozhodně nevolí.

Martucci nám ukázal i komunikaci s Rychtářem, z níž vyplývá, že mu nejdříve z celého srdce děkoval, aby pak otočil začal mu psát zmatečné zprávy.

Jak se Super.cz dozvěděl, zatímco většina lidí tleskala Rychtářovi za to, že nakonec přece jenom do léčebny bývalou zpěvačku odvezl sám, bylo to vše jinak. Do Bohnic, jak Super.cz informoval jako první, Bartošovou odvezla sanitka na základě záchvatu v krčské nemocnici. Na tu chce nyní Rychtář podat trestní oznámení a žalobu. Nelíbí se mu, že jednala svévolně a neporadila se s ním.

Podle našich zpráv už má navíc jiný plán, jak ji léčit. Ten však s největší pravděpodobností nemůže zabrat.

Reklama

Další články

Načítám