Hlavní obsah
David Zápal
Článek

A je to tady. Zdevastovaná pěnice Iveta Bartošová (†48) skončila na detoxu za zdmi bohnické léčebny, jak Super.cz informoval jako první, a už se začínají dít věci. Josef Rychtář (65) je opět v ráži. Nejprve se snažil do různých médií tvrdit, že Iveta v Bohnicích není, až nakonec musel stejně s pravdou ven.

A nedodržel ani svůj slib, že na Zdeňka Macuru (49) nesáhne. Dnes odpoledne jej i se svým synem Honzou měl podle známého léčitele láskou dokonce udeřit. „Josef Rychtář mě brutálně napadl před bohnickou léčebnou. Byl to nevybíravý útok, mlátili mě do hlavy, dostal jsem minimálně šest nebo sedm ran. Mám i nějakou modřinu. Samozřejmě jsem zavolal policii, která bude vše šetřit. Na místě byli svědkové," řekl Super.cz otřesený Macura, který se zjevně nevzdává.

Josef Rychtář napadení striktně popřel. "Pouze jsem si s ním slovně vyříkával to, v jakém stavu nechal Ivetu v Itálii. Macura mě však slovně napadl, že jsem násilník. K fyzickému napadení rozhodně nedošlo," sdělil Super.cz Rychtář, který šel prý pouze zjistit aktuální zdravotni stav zpěvačky.

Reklama

Další články

Načítám