Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snímky z této reportáže připomínají záběry z hororu Saw. Nebojte se, Braňo Polák se nestal obětí mučení nějakého psychopata. Ve skutečnosti podstoupil operaci očí.

Herec, zpěvák a moderátor žije naplno a aktivní životní styl a zdravé stravování jsou jeho celoživotním koníčkem. Není tedy divu, že po létech dřiny se stal odborníkem na dané téma a má co nabídnout. Stárnutí nezastaví ani on a tak ho začal trochu trápit zhoršující se zrak, proto podstoupil korekci zraku.

Těsně před operačním zákrokem byl usměvavý, natěšený, plný očekávání, bez známek jakéhokoli strachu a není tedy zarážející, že v naprostém klidu vyřizoval ještě několik nezbytných telefonátů. S malou nadsázkou Braňo říká: „Chci lépe vidět na to, co dělám.“ S vážnější tváří však dodává: „Bylo to úžasné, vůbec jsem se nebál, byl jsem v rukách primáře MUDr. Petra Nováka a naprosto jsem mu důvěřoval. Zjistil jsem, že skutečné celebrity jsou doktoři," zamýšlí se herec.

Operační zákrok symbolicky odstartoval novou životní etapu. „Myslím, že přišel čas udělat změny, divadlo mě vyčerpává, ale herectví nechci úplně pověsit na hřebík. S kamarádem rozjíždíme agenturu, která bude pomáhat měnit životní styl a přístup k životu ženám i mužům. Pomáhat lidem poznat vlastní cenu a své možnosti pociťuji v poslední době jako nutnost, jako to důležité, co mohu předávat dále," popisuje Braňo proces své obrody.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám