Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejhezčím párem českého šoubyznysu jsou určitě muzikant a herec Ondřej Brzobohatý (41) a topmodelka Taťána Kuchařová (36). A to, zda svůj vztah konečně přiznají, anebo budou dál mlžit, nehraje vůbec žádnou roli.

Po karlovarském festivalu, kde se poprvé společně objevili na veřejnosti, a po mnoha úhybných manévrech se konečně nechali vyfotit, aniž by ovšem potvrdili, že jsou pár, se na pár dní ztratili z dohledu, protože byli na první společné dovolené.

Když spolu dorazili na koncert kapely Monkey Business, oba zářili vzájemnou láskou a upírala se na ně spousta závistivých pohledů. Není divu, oba jsou krásní, úspěšní ve své profesi a ještě navíc pořádně zamilovaní. A vypadá to, že jim přejí i jejich rodiny.

Táňa a Ondrova sestra Rola vypadaly, že jsou spolu jedna ruka a možná i pod Tániným vlivem se Role podařilo shodit přes deset kilo, a navíc je z ní pořádná kočka.

Reklama

Další články

Načítám