Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Nová sice natáčela seriál Vyprávěj až v poslední sérii, ale stihla se dát dohromady s jeho pohledným režisérem Biserem Arichtevem. Nejsou spolu ještě ani rok a už je čeká svatba. Berou se za necelý týden.

A jaká veselka bude? „Moje představa byla komornější, ale přítel je Bulhar a oni to mají jinak. Budeme mít asi sto padesát hostů a pojali jsme to tak, že to nebude klasická svatba, ale hned po obřadu bude následovat párty. Vynecháme společný oběd s rodinami. Bude raut, pití a zábava, našli jsme výbornou kapelu,“ svěřila Super.cz.

Zajímalo nás také to, jak se bude Veronika po svatbě jmenovat. „Budu Veronika Arichteva. Možná to zní trochu jako pseudonym pornoherečky, ale snad je to jenom moje zdání. Ale v práci budu asi používat dál Nová. Přijde mi škoda nevzít si jméno muže, jsem tradičně založená, a když si někoho beru, beru si i jeho jméno,“ míní Veronika.

Už má skoro ušité i svatební šaty. „V návrhářkou Terezou Sabáčkovou jsme vytvořily návrh. Budou bílé, ale ne zářivě a malinko s takovou krajkou, která bude do šeda. Ale na večer se asi převléknu, kamarádka Zuzana, která má obchod s italskou módou, mi dala k dispozici několik šatiček, ze kterých si můžu vybrat,“ řekla nám a pozvala nás i do obchodu, kde si šaty zkoušela.

Reklama

Další články

Načítám