Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned dva dny po svatbě vyrazila čerstvě vdaná paní Vladimíra Řepková Bahenská s manželem na mejdan. Modelka, která bude nadále používat umělecké jméno Vlaďka Erbová (42), svěřila Super.cz pravdu o fotbalistovi, kterou ze stadionů diváci neznají.

A jak vypadá romantika v jejich podání? "Navzájem si třeba děláme snídani do postele," prozradila. Před svatbou také prožili krásný romantický víkend v Miláně. "Procházeli jsme se, chodili na večeře, zašli i do pár obchůdků," vyprávěla Vlaďka. A svěřila nám i to, jak dopadla jejich svatební noc. "Byla jsem unavená," naznačila, že k ničemu nedošlo.

Novomanželé se teď chystají na dovolenou, klasická svatební cesta ale nebude. "Stačil nám ten Milán, pojedeme všichni, děti jsou naší součástí, patří k nám," vysvětlila modelka. Ta nevynechává ani práci, snaží se ale vše zkoordinovat tak, aby nezanedbávala rodinu.

"Mám svoji nadaci Rakovina věc veřejná, takže jezdím do Olomouce do nemocnice a připravuji různé aktivity, spolupracuji s italskou módní značkou a také se mi docela rozjela realitka," pochlubila se.

Vzhledem k tomu, že většinu času tráví ona i její muž doma, zajímalo nás, jestli mají občas Itálii. "Tu máme všechny ty čtyři roky, co jsme spolu. Ale pravda je, že jsem se bála ponorky. Naštěstí to ale u nás funguje skvěle, a to, že jsme pořád spolu, si naopak užíváme," svěřila Vlaďka.

A plánují další miminko? "Já bych určitě ještě jedno dítě chtěla. Ale Marcusovi je teď šestnáct měsíců, kdy je s ním nejvíc starostí, a to je zrovna doba, kdy obvykle rodiče říkají, že další dítě už ne. Tak budeme muset počkat, až tatínek přehodnotí názor," smála se modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám