Hlavní obsah
Článek

Většina lidí odjíždí o letních prázdninách na jih do teplých krajin. Zpěvačka Markéta Jakšlová (38) vzala opačný směr a navštívila Londýn. Zpěvačka si užila dost radovánek na pláži během zimní dovolené na Filipínách, a tak nastal čas užít si trošku nakupování v britské metropoli.

Zpěvačka hudební formace Verona je doslova ujetá na boty a prý si koupila minimálně jeden pár v každé obuvi, kterou navštívila. Ve finále si každý den koupila pět párů bot a také oblečení, takže tašky ke konci dne už nemohla pomalu ani pobrat.

„Miluji Londýn. Znamená pro mne takovou Meccu stylu, hudby a je pro mě ve všech ohledech velmi inspirativní. Jakmile se ovšem dostanu do víru Londýna v době slev, chytnu nakupovací horečku a jsem k nezastavení," komentuje návštěvu v Londýně zpěvačka formace Verona Markéta. „Na cestu zpět jsem si tentokrát musela koupit nový kufr, abych všechny nové kousky vůbec odvezla."

Po náročném maratonu po obchodech si Markéta vždy ráda odpočine v malých kavárnách a zašitých klubech s živou hudbou anebo jen v parku, kde relaxuje. „Baví mě, že v Londýně mohu pořád objevovat nové věci, nová místa a lidi, což mě moc baví a nabíjí pozitivní energií, " dodává Markéta.

Duo Verona má momentálně napilno. Nahrávají singl ’Volnej pád’ v angličtině pro zahraniční publikum, připravují další baladu i nové album.

Reklama

Další články

Načítám