Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte na videoklip Spinning Around, v němž zlaté šortky této zpěvačce sahaly do půli hýždí? Od té doby sice uplynulo již třináct let, ale z půvabů australské divy neubylo vůbec nic. I dnes se totiž Kylie Minogue (55) může pyšnit postavou, po které by lačně toužily mnohé dvacítky.

Pro Minogue je však téměř povinností udržovat se v kondici, jelikož se kromě zpívání věnuje i navrhování spodního prádla a plavek, které obvykle předvede právě na své senzační figuře. Ani snímek, který zpěvačka poslala na Instagram, není výjimkou a vysoce vykrojené leopardí plavky nechávají vyniknout jejím křivkám. Kylie ke snímku, kde stojí zády k objektivu a čelem k moři, píše: „Připravena vyrazit... do modra“.

Přesto není jasné, kde byla fotografie pořízena, je ale možné, že zpěvačka tráví dovolenou ve Španělsku, odkud pochází její přítel Andrés Velencoso. S pohledným modelem Kylie randí už od roku 2008, kdy se rozešla s hercem Olivierem Martinezem. Ten nyní pro změnu čeká dítě s herečkou Halle Berry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám