Hlavní obsah
Článek

Ani nedaleko postávající paparazzi neodradí britskou modelku a novinářku Peaches Geldof od kojení na veřejnosti. Konkrétně u posezení vedle stánku s rychlým občerstvením v parku. Peaches měla kolem sebe rušno, kromě manžela Thomase Cohena a jejich dvou synů se okolo ochomýtala spousta lidí. Geldof ale nelení, a když je pro tříměsíčního Phaedru čas oběda, maminka se přizpůsobí vždy a všude.

Dcera irského hudebníka Boba Geldofa a zesnulé moderátorky a spisovatelky Pauly Yates tak během procházky usedla na lavičku a Phaedru nakojila, zatímco její starší syn Astala ucucával džus ze své láhve. Když byla obě dítka syta, odměnila se i Peaches pořádnou porcí vanilkové zmrzliny a celá rodinka pokračovala v procházce.

Čtyřiadvacetiletá Geldof se dočasně stáhla z veřejného života a věnuje se naplno mateřským povinnostem. Před necelým rokem ale šokovaly veřejnost fotografie, na nichž na chodníku omylem vyklopila z kočárku staršího Astalu, když telefonovala. Nejvíc zarážející bylo, že v poklidu začala dítě sbírat ze země, ale telefon držela stále u ucha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám