Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka kapely Toxique Klára Vytisková patří k našim nejextravagantnějším umělkyním a pokaždé překvapí nějakou divokou módní kreací.

Vzorně srovnané komínky byste kupříkladu v její skříni hledali marně a žehlení má doma na starosti její manžel Roman.

„Kdybys přišel ke mně do skříně, kámo, tak to je úplně šílený, to na tebe všechno vypadne a komínky neexistujou, jediný způsob, jak hledám oblečení, je, že se v něm přehrabuju,“ rozpovídala se u moderátora Míry Hejdy v jeho pořadu Limuzína rozverná zpěvačka s tím, že na domácí práce vůbec není stavěná.

„Trička si vůbec nežehlím, to akorát tak cejchy, doma občas žehlí jenom Roman,“ pochválila manžela Vytisková, která by si přála mít kupu dětí.

„Plánuju punkovou rodinu, chceme mít s Romanem hodně dětí, aspoň tři, aby se nám vešla do auta. Roman chce být tátou v domácnosti, tak jsem zvědavá, jak to bude fungovat,“ dodala s úsměvem zpěvačka.

Vytisková se momentálně kromě domovské kapely Toxique věnuje i vlastnímu projektu dívčí kapely. „Mám svůj ženský projekt „Klára“, je nás v kapele celkem pět holek a v listopadu plánujeme turné po klubech,“ upřesnila Vytisková, která zároveň plánuje letní soustředění s domovskou kapelou Toxique.

A co si vlastně myslí o fámách o rozpadu Toxique, a proč se rozhodla odstěhovat z Prahy na vesnici? To se dozvíte už dnes večer na Óčku.

Reklama

Další články

Načítám