Hlavní obsah
Článek

Princezna lidských srdcí lady Diana (†36) je pro většinu Britů stále nezapomenutelnou součástí královské rodiny a Kate i její maminka Carole Middleton si to velmi dobře uvědomují. Jejich šaty tak určitě nebyly vybrané náhodou. Obě chtěly uctít památku milované lady Di, která kvůli svému tragickému osudu nikdy nemohla poznat svou sympatickou snachu ani vnoučka.

Rodiče novopečené maminky, která je aktuálně jednoznačně nejsledovanější ženou světa, Carole a Michael Middletonovi navštívili svou dceru a čerstvě narozeného vnoučka v porodnici St. Mary’s a Carole k této příležitosti zvolila modré šaty s límečkem a bílými kvítky.

Nejen, že se podobaly těm, které si o pár hodin později oblékla Kate, když s Williamem poprvé představili veřejnosti chlapce, na kterého již netrpělivě čekal celý svět, ale podobnost nebyla čistě náhodná jistě ani s šaty lady Diany, když ze stejné porodnice vycházela 22. června 1982 v náruči s jednodenním Williamem.

Spojitost mezi oběma událostmi lze najít i v podobné háčkované dečce, v níž byl kdysi William a nyní i jeho syn zabalen.

Reklama

Další články

Načítám