Hlavní obsah
Článek

To si tak někdo věří! Jak Super.cz již uvedl, Monika Štiková si moc přála stát se novou moderátorkou chystané čtvrté řady šmírovací reality show VyVolení. Jenže ostrouhala. „Na moderování máme skutečné hvězdy,“ tvrdí televize Prima, která se vysmála i Moničině požadavku na honorář milión korun, který u nich často nedostávají ani ty největší hvězdy, natož aby jej získala ona!

Vše začalo nenápadně. Matka Ornelly Štikové si na svou sociální síť napsala status, v němž informuje o tom, že práci na Primě odpískala ona sama. „Tak dnes jsem odmítla nabídku od Primy na jednu z moderátorek v pořadu VyVolení. Ale nebojte se, dostala jsem mnohem lepší nabídku, tak se mě nezbavíte… hihi,“ uvedla Štiková.

Podle televize je ale vše úplně jinak. „Tvrzení Moniky Štikové je lživé. U toho jednání jsem byl osobně a nabídku na moderování nedostala. Jednali jsme s ní o možnosti hostování ve vile. Chápu, že by si to moc přála, jak o tom ostatně mluvila do médií, ale dramaturgyně pořadu mají rozum, na moderování máme skutečné hvězdy,“ reagoval pro Super.cz mluvčí stanice David Vaníček.

Otázkou tedy zůstává, co Monika bude moderovat. Mrazíka? Televizní noviny? Kouzelnou školku? Nebo přímý přenos z oznámení, že její popularita, pokud nějaká byla, rapidně upadá? Necháme se překvapit…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám