Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejočekávanější moment letošního roku pro všechny hrdé Brity i světová média je za námi. Narození budoucího následníka britského trůnu a prvního potomka vévody z Cambridge Williama (41) a jeho ženy Kate (42) neušlo snad nikomu. Šťastní rodiče včera poprvé představili malého prince a Catherine k této příležitosti zvolila modré puntíkaté šaty podobné těm, které měla lady Diana, když se prvně pochlubila veřejnosti malinkým Williamem. Mnohým ale neunikla i skutečnost, že Kate prozatím zůstalo roztomile oblé bříško.

Ve chvíli, kdy William s Catherine na schodech porodnice St. Mary's v Paddingtonu drželi v zavinovačce chlapce, jehož jméno zůstává pro veřejnost stále neznámé, se pod volnými šaty novopečené mamince bříško rýsovalo. A to i přesto, že miminko vážilo hezkých 3,8 kilogramu. Catherine byla přitom až do třetího trimestru těhotenství stále útlá a obvod v pase se navyšoval jen velmi pomalu.

Reklama

Další články

Načítám