Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec, moderátor a hudebník Jakub Prachař (40) si mezi ženami pokaždé uměl vybrat. K jeho osudovým láskám patří kromě jeho manželky Agáty Prachařové (38), také herečka Martha Issová (32), s níž randil ještě před třemi lety.

A jak Agáta, tak Martha Issová, rozhodně nepatří mezi žádné stydlivky, k čemuž je předurčují už jen jejich profese. Issová se už několikrát neváhala svléknout ve filmu a odhalit se, pokud si to role žádala, v rouše Evině.

Téměř nahou ji diváci mohli vidět například během scény ve vaně v seriálu Karla Smyczka Dobrá čtvrť. Ve stejném seriálu si ostatně střihla i vášnivou milostnou scénu s Janem Dolanským. A jak sama přiznala v jednom z rozhovorů, to už se i ona trošku styděla.

Také Agáta Prachařová má na svém kontě řadu hodně odvážných fotek. Coby modelka několikrát předvedla své neodolatelné sexy křivky v prádélku a nebála se předvést i svá božská ňadra, která teď ve svých rukách může třímat jen Jakub Prachař. Na odvážné fotky Agáty Prachařové a Marthy Issové se podívejte do naší fotogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám