Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka Mista, které se díky vizuální podobě neřekne jinak než slovenská Lady Gaga, opět ukázala, že to umí pořádně rozjet. Před pár dny byla předskokankou na koncertu americké zpěvačky Ke$hy v Praze. A fanoušci z ní nemohli spustit oči.

Vůbec poprvé se totiž na jevišti objevila v podprsence, jejíž cena prý neklesla pod 10 000 korun, a navíc ukázala dokonale ploché bříško.

"Bylo to poprvé, kdy jsem vystupovala v tak odvážném outfitu - v podprsence. Nechala jsem si ji přivézt z New Yorku, a když jsem ji viděla, hned jsem se do ní zamilovala, i když nebyla úplně nejlevnější," prozradila Super.cz drobná blondýnka, která jistě potěšila nejedno pánské oko.

To, že byla předskokankou známé americké zpěvačky Ke$hy, považuje za velký úspěch. "Málokdo ví, že můj loňský rádiový hit Cash Out byl původně napsán pro Ke$hu autorským týmem Mariuse Mogy. Producentský tým a vydavatelství se nakonec společně shodli a dali písničku mně, bylo to štěstí, to přiznávám," vzpomíná drobná zpěvačka.

Singl Cash Out se tehdy stal hitem a jednou z nejhranějších loňských skladeb v České republice, Rumunsku, Španělsku, Belgii a Holandsku. A i díky němu byla Mista loni na podzim pozvána na tříměsíční turné do Asie.

Nyní ale dobývá německé hitparády jiným hitem. Její novinka s názvem Feel the Breeze je jedničkou v německé Bunch TV Chart. Navíc pouhý týden od premiéry měl oficiální videoklip na oblíbeném internetovém serveru více než milión zhlédnutí.

"Jsem z úspěchu v Německu velice překvapená, dokonce se na jeho základě vydavatelství rozhodlo, že chce, abych natočila letní verzi té samé písničky, tu jsem s týmem docela rychle připravila a letní verze už vychází v těchto dnech," pochlubila se slovenská zpěvačka.

Měsíc po vydání singlu v Německu, Švýcarsku a po úspěchu v Rakousku vyšel singl také v Česku, kde se v osmi rádiových hitparádách dostal hned mezi první pozice a nechal za sebou například hvězdné zpěvačky Pink a Miley Cyrus.

Reklama

Další články

Načítám