Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zpěvačce Beatrici Todorové jsme informovali poměrně nedávno, když měla za sebou operaci refluxu jícnu, která jí zachránila hlas. Sotva se ale se zákroku vzpamatovala, čekala zpěvačku nejznámější revivalové skupiny Abba Stars další rána do zátylku. A to z nejbližšího okolí.

"Rozvádím se. A to po šestnácti letech, co jsme byli spolu," oznámila Super.cz. S manželem Petrem Dohnalem se seznámila v roce 1997 a 1. srpna 2010 měli krásnou svatbu v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně na Jiřího z Poděbrad.

"Manžel je kardiak. Byl velice nemocný se srdíčkem a po těžké operaci jsem se o něj intenzivně starala. Než se Petr zařadil zpět do normálního života, bylo to nesmírně těžké. Vše bylo na mně, od veškerého placení až po domácnost, než zase začal vydělávat. Nikdy jsem neposlouchala lidi, kteří mi našeptávali, abych se na něj vykašlala, že je nemocný. Všechno jsem dělala z lásky, protože jsem ho milovala," vyprávěla Beatrice.

"Tak jak se mi za to odvděčil, ale zlomilo srdce zase mně. Prožila jsem po jeho boku půl života, a musím říct, že byl opravdu krásný, plný lásky, snění, plánování, cestování i společného budování, tak jako to většinou bývá a ničeho nelituji. Žili a dýchali jsme jeden pro druhého. Nebo jsem si to jen namlouvala," pokračovala.

"Největší šok pro mě proto bylo, když se to všechno provalilo, ovšem ne jeho ústy, nýbrž díky mé kamarádce, která mi to už nemohla dál tajit," svěřila zpěvačka. "Za pár dní bychom slavili třetí výročí svatby. Když jsem se vdávala, chtěla jsem, aby to bylo na celý život. Náš vztah prošel za ta léta různými fázemi, ta další měla být rodinná s miminkem, na kterém jsme začali pracovat. Mé srdce ale patřilo sňatkovému podvodníkovi," šokovala.

"On totiž pan Úžasný zapomněl, že už jednu ženu má, a tak si bez servítek namluvil jinou slečnu s nemanželským dítětem a baráčkem v Praze 4 Bráníku a bez okolků jezdíval i k nim do rodiny do Jižních Čech, a to kdykoli, když jsem kvůli své práci zpěvačky odjela koncertovat s mojí skupinou Abba Stars. V mých očích je to zbabělec. Neomluvitelně zranil a podrazil mě i celou naši rodinu. Odpustit se dá všechno, ale to že mi rok a půl lhal do očí, v klidu večeřel i ulehával vedle mě v posteli. To mu odpustit nedokážu a nikdy neodpustím," vyznala se ze svých pocitů Beatrice.

"Byla jsem dost na dně, zhroutil se mi úplně svět a to z hodiny na hodinu, ale díky svým rodičům a nejbližším přátelům i mé druhé rodině, kterou mám v kapele, to zvládám. Dokonce i bez psychoterapeuta či antidepresiv. Vím, že totiž nejlepší lék na žal, smutek i úzkost je práce. A tak jsem si pořídila psa a učím se hrát na elektrickou kytaru. Jsem sice osamělá, chybí mi mužská opora i objetí, nicméně mám svou hrdost a doufám, že se brzy objeví ten pravý chlap," uzavřela zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám