Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za pár měsíců jí bude jednapadesát, ale její figura se během let nemění. Zpěvačku Heidi Janků (61) jsme během parných dnů letošního léta navštívili v jejím domku na okraji Prahy a nestačili jsme se divit, jak skvěle pořád vypadá v plavkách.

Heidi má v létě dost práce, proto nezamířila na dovolenou k moři, ale s manželem Ivo Pavlíkem si užívají pohody u bazénu. A kdyby neměli pořádný plot, každý by rád Heidi okukoval. Rozhodně totiž nevypadá na svůj věk a nosí pořád stejnou velikost. A co se týče bikin, rozhodně si nevybírá usedlejší modely. Stačí jí pár trojúhelníčků látky a několik šňůrek.

"Postava se mi opravdu nemění, taky by se mi to pořádně prodražilo. Jen si představte, že bych si musela nechat přešít všechny tyhle kostýmy na vystoupení," řekla Super.cz a ukázala nám k prasknutí naditou skříň. "Ale musím se hodně držet. Jsem líná a nerada cvičím, takže se spíš omezuju v jídle," prozradila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám