Hlavní obsah
Článek

Bavič Vladimír Hron oslaví za tři roky padesátku, ale stále chce vypadat k světu. A to i kvůli své mladičké třetí manželce, které je pouhých 29 let. Když přemýšlel, jak oslaví své narozeniny, rozhodl se, že místo divokých večírků navštíví salon krásy. A aby si svou návštěvu okořenil, vyzkoušel skoro všechny procedury.

„Většina lidí ráda pořádá bujaré oslavy a různé večírky, já jsem se nechal hýčkat. Připadal jsem si jako Ali Paša ve svém paláci - neustále mne někdo obletoval, masíroval a prováděl na mně všeliké procedury,“ svěřil se Hron, který se vžil do role Mela Gibsona z filmu Po čem ženy touží a žádnou proceduru neodmítl.

„Naštěstí jsem na rozdíl od Mela Gibsona nemusel podstupovat ty drastičtější úkony typu "depilace voskem" a podobně, čili předpokládám, že jsem se cítil o mnoho lépe. Ostatně myslím, že Mel Gibson by se mnou měnil okamžitě,“ směje se bavič.

„Neholduji zrovna alkoholu, a tak jsem si řekl: ‚Vladimíre, dnes bys mohl zkusit něco jiného.‘ Nu a teď už zcela chápu všechny ženy, které si podobné záležitosti užívají pravidelně," dodává Hron, který zanedlouho odlétá s rodinou na dovolenou.

„Popravdě řečeno, už se nemohu dočkat... Ovšem kam vyrážíme, je zatím velikým tajemstvím. Ideální dovolená je ta, na které můžete opravdu "vypnout". Proto jsem se už před pár lety naučil zahodit na čtrnáct dní mobilní telefon a děláme to tak všichni. Žádné spojení, jen samé dobrodružství a zábava. Důležité pro ideální odpočinek je také s kým ho trávíte. Pokud kolem sebe máte milované osoby, je vám krásně kdekoliv,“ ukončil bavič.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám