Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Modelka, moderátorka a doktorka farmacie Jana Doleželová (42) se letos na začátku roku po osmi letech rozešla se svým přítelem Richardem Podroužkem. Nechtěla v bolavé ráně rýpat, a tak se k rozchodu příliš nevyjadřovala. Výsledek se dostavil téměř okamžitě. Hned se začalo spekulovat o několika nových partnerech.

Teď začíná Jana novou životní kapitolu a s Richardem ji pojí jen přátelské pouto. „Někdy se stane, že se partneři vzájemně odcizí. Pro oba dva je lepším řešením rozchod a vidina nového začátku. Máme spoustu hezkých společných vzpomínek, nicméně už nás pojí pouze přátelství a vzájemná podpora v pracovních aktivitách,“ sdělila Super.cz Jana.

Ta také poprvé přiznala, že rozchod s Richardem je tentokrát definitivní. „Na přelomu letošního roku se mezi námi objevila atmosféra, kdy jsme si řekli, že zkusíme náš vztah obnovit. Záhy jsme však zjistili, že bude lepší, když do budoucna zůstaneme jen přátelé,“ přiznala.

Od té doby se spekuluje hned o několika nových potencionálních partnerech modelky. Na mušce jsou například poslanec David Šeich nebo miliardář Karel Janeček. Jak to má nyní Jana s muži? „Až bude čas, nového partnera světu představím. Počkejte si,“ prohodila tajnosnubně nejpůvabnější lékárnice v republice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám