Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Zimová se začátkem jara přestěhovala s přítelem Jaroslavem Haštavou do rodinného domu v pražské Uhříněvsi a od té doby jsme ji přestali potkávat na večírcích. Odmítá dokonce i dovolenou u moře.

"Kdybyste viděli, jak jsem si to tam vymazlila, taky byste nechtěli jet na dovolenou a radši byste ji strávili u mě na zahradě," řekla Super.cz Tereza. "Jenom teď bojuju se slimáky, tedy s plzáky. Ničí mi moje záhonky. Takže to je teď moje priorita číslo jedna," postěžovala si.

O novou domácnost se stará tak, že si dokonce vysloužila přezdívku. "Zuzana Rosáková mi říká bydlenko. Ale já si to opravdu užívám, ani nesháním uklízečku, radši si ty čtyři patra vytřu sama," překvapila Tereza.

A proč vynechává večírky, i když její partner vlastní noční klub v centru Prahy? "Já neříkám, že nekalím. Ale už raději doma. Anebo nedávno jsme si s holkama udělaly dámskou jízdu na rozlučku se svobodou a pronajaly jsme si farmu. Bylo to skoro jako u nás doma, jenom tam byly ještě krávy, slepice, kachny a husy," vypočítala Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám