Hlavní obsah
Článek

Britská herečka Helen Flanagan (22) je v současnosti hvězdou první velikosti, alespoň co se medializace týče. Ačkoli v nekonečné soap opeře Coronation Street již delší dobu nehraje, ze slávy dokáže stále dobře těžit. Naposledy na sebe ale upozornila nejspíš způsobem, jakým ani nechtěla. V pondělí večer si oblékla růžové mini a nazula luxusní lodičky od Christiana Louboutina, jenže měly tak vysoký podpatek, že ani Helen nedokázala chůzi na nich ukočírovat.

Flanagan si, podobně jako další celebrity včetně novopečené maminky vévodkyně Kate, oblíbila lodičky v tělové barvě nazývané ‚nude‘, které se hodí téměř ke všemu, jenže Heleniny botky byly těžký kalibr. Mnohacentimetrové jehly a platformu navíc by zvládla zkrotit jen skutečná podpatková profesionálka.

Cestou do restaurace v Liverpoolu se vše obešlo bez problémů, ale odchod už takový nebyl. Ještěže herečka měla kolem sebe kolegy z pořadu Celebrity Super Salon, kteří sice nestihli zabránit zaškobrtnutí, ale ochotně jí přispěchali na pomoc a pomohli zpět na nohy. Flanagan si následně lodičky sundala a odkráčela po svých bosá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám