Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtveřice moderátorů reality show VyVolení je kompletní. Pavel Cejnar, jehož známe především díky hlasu v jednom z hlavních rádií, bude společně s Terezou Pergnerovou, Agátou Prachařovou a Liborem Boučkem divákům přinášet veškeré informace z vily. Diváci se tak prý mají na co těšit.

Pavel nabídku na moderování přijal okamžitě a bez váhání. Není divu, zase až tak populární není, takže mu to může jenom pomoci. „Hned jsem se rozhodl, že do toho jdu. Možná i proto, že jakmile nabídka přišla, měl jsem jasnou vizi, jak by to z mé strany mělo vypadat,“ říká moderátor, který od show očekává především zábavu.

„Každý smích prodlužuje život a já doufám, že VyVolení ho divákům prodlouží. Další věcí je také to, jaká parta lidí se sejde ve vile, to potom dělá hodně,“ dodal Cejnar.

A jak se bude Pavel na show připravovat? „Podle mě to není o přípravě, každý moderátor by měl celý projekt sledovat velmi pozorně. V přímém přenosu je to spíše o spontánnosti. Moderátor musí rychle a pohotově reagovat na každou situaci,“ uzavřel Pavel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám