Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klapka a přestávka. Zatímco jeho kolegové z poroty Česko Slovensko má talent Leoš Mareš (47) a Lucie Bílá (58) míří na večeři, Jaro Slávik (49) odchází do šatny, převlékne se do sportovního, bere švihadlo a vyráží za Mahenovo divadlo skákat si přes švihadlo.

Natáčení je skutečný maraton. Točí se dvakrát čtyři dny v kuse, patnáct, šestnáct hodin denně, porota každý den zhodnotí přes čtyřicet vystoupení. Ale únava? Týká se zřejmě jenom Lucie Bílé a Leoše Mareše, zdá se.

Slávik na ni i letos vyzrál osvědčeným receptem. Místo aby se v rámci jediné hodinové přestávky během celého náročného dne posilnil nebo si jako moderátoři v šatně trochu pospal, sportuje o sto šest.

"Dopoledne před natáčením chodím běhat. Nejsou to žádné maratonské vzdálenosti, čtyřicet minut mi úplně stačí. Odpoledne skáču přes švihadlo. Bez sportu si nedovedu představit život, je to nejlepší psychohygiena," dodává slovenský porotce, který je svou láskou ke švihadlu proslulý.

Ve sportovním tílku ovšem vyniklo i to, co běžně na obrazovce nevidíme. Slávik totiž většinou nosí dlouhé rukávy, pod nimiž tetování skrývá.

Reklama

Další články

Načítám