Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozená Kaliforňanka Raquel Rischard je talentovaná a vyhledávaná, ale kdo by čekal, že je modelka, je na omylu. Ačkoli si občas zapózuje i před objektivem, své místo vidí především za ním. Má vytříbený a specifický styl focení spadající do škatulky glamour, jako objekty si vybírá maximálně svůdné a žensky tvarované modelky. Není divu, že se její práce objevuje často v pánských časopisech. Fotí také kampaně na spodní prádlo či luxusní šperky.

Rischard se při své práci inspiruje klasickým glamour vzhledem hereček 40. a 50. let, jejím největším vzorem je pak Marilyn Monroe. Díky své kráse a senzačním tvarům se ale i ona sama objevila v Playboyi, Maximu, FHM nebo Esquiru. V roce 2004 byla dokonce vybrána jako modelka na titulní stranu Playboye, a to k jeho 50. výročí.

Naposledy se na opačnou stranu fotoaparátu postavila o víkendu, kdy se jen v červených bikinách a sandálkách se zavazováním kolem lýtek nechala fotit kamarádkou v Beverly Hills.

Reklama

Další články

Načítám