Hlavní obsah
Článek

Gábina Partyšová (45) nám minulý týden práskla, jak řeší letní vedra, která se konečně dostavila i do naší republiky. Na taneční akci nám přiznala, že si nevzala pod rafinované šaty podprsenku ani kalhotky. Měla štěstí, že na golfovém turnaji, který se konal tentýž den, spodní prádlo měla. Při posedu na vozítku totiž nechtěně ukázala klín a taky kousek svého spodního prádla.

„Jsou okamžiky, kdy se podobné situaci nevyhnete a nepočítáte s objektivem fotoaparátu. Určitě to nebyl záměr,“ sdělila s úsměvem Super.cz moderátorka, která už je na golfových turnajích zkušenou harcovnicí.

„Je fakt, že golfových turnajů moderuji v poslední době čím dál víc. Tenhle, který organizuje má kamarádka Marcela Teplá, moderuji již třetím rokem. Jako parťáka jsem si přizvala Jaro Slávika. Poslední golfové klání tohoto turnaje budu moderovat pro změnu s Leošem Marešem,“ přiznala Gábina.

To, že na hřišti nebyla nouze ani o legraci, dokládají názorně fotky. Gábina sebrala odvahu a nechala si odpálit míček Ivanem Haškem přímo z úst. Chvíli poté si role prohodili.

„Na hřišti jsme se skvěle bavili, ale také se pomohlo dobré věci. V rámci tohoto turnaje se už vybralo dvě stě tisíc na asistenčního psa pro nevidomé dítě," uzavřela povídání Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám