Hlavní obsah
Článek

Navoněná bída? Nová česká chlapecká pěvecká kapela New Element vypustila do světa svůj první videoklip k písni „Já vím, že chceš“, s níž chtějí uchvátit srdce dívek stejně, jako se to před lety podařilo Luneticu. Což o to, video má šťávu a kluci mají místa na stěnách dívčích pokojíčků zajištěná, ale že si budou hrát na to, jak tančí u moře kdesi v Karibiku, zatímco museli být rádi za vypůjčené prostory na pražské pláži, to nikdo nečekal. Podívejte se sami v klipu na to, jak se jim nápad nevyplatil a museli ho prozradit!

Super.cz byl u toho, když chlapci klip natáčeli v pražských Žlutých lázních, proto nás překvapilo, když jsme jej spatřili a viděli v něm modré průzračné moře. Naštěstí si asi sami uvědomili, že by byli za blázny a ve finále špinavou Vltavu přiznali.

„S tímhle nápadem přišel režisér a všem se okamžitě zalíbil. Bylo to přesně o tom, co jsme chtěli ukázat. Nechtěli jsme kluky prezentovat vážně, mělo jít o nadsázku,“ říká Jana Boková, manažerka Honzy Bendiga, Ondřeje Havla a Petra Šimůnka.

Na natáčení se podílelo padesát lidí - přes třicet dívek v komparzu a dvacetičlenný štáb. „Nešlo o žádný nízkorozpočtový klip, o klasický ořezaný český paušálek. Nějaké peníze to rozhodně stálo,“ nechtěla ale Jana prozradit, na kolik je natáčení přišlo.

Dodala jen, že za tvůrce může odpřisáhnout, že během natáčení neutrpělo zranění žádné zvířátko a nezemřela ani jediná kachna.

Mládence nyní čeká tvrdá dřina. Budou trénovat choreografii, nazpívávat další songy, aby na podzim mohli začít vystupovat. V září budou natáčet druhý videoklip Svědomí, od něhož si produkce slibuje mnohé. A debutového alba fešáků se jejich fanynky dočkají příští rok.

Reklama

Další články

Načítám