Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) má co dělat, pokud chce dosáhnout stejného úspěchu jako její starší sestra Kourtney (45). Ta je totiž už po druhém porodu opět krásně útlounká a plná sebedůvěry. Když se o víkendu cachtala v Miami se svými dětmi Masonem a malou Penelope u bazénu, přítomnost fotografů ji vůbec neobtěžovala, a to dokonce ani ve chvíli, kdy kojila.

Kourtney je zvyklá, že jsou jejím směrem namířené objektivy fotoaparátů a kamer téměř neustále. Je podobně jako její sestry hvězdou rodinné reality show Keeping Up With the Kardashians. Natáčet se před rokem nechala dokonce i během porodu. Obrázky byly přitom více než důvěrné. Porod byl zabírán z bezprostřední blízkosti a občas musely být její intimní partie částečně počítačově rozrastrovány.

Tentokrát Kourtney vyrazila k hotelovému bazénu s dětmi i manželem Scottem Disickem. Sestra Kim, jež je pět týdnů po porodu dcery North, tak má před sebou pořádnou výzvu. Na svém těle už ale prý maká a na veřejnosti se chce ukazovat až poté, co se jí podaří opět nad kily navíc zvítězit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám