Hlavní obsah
Článek

Možná to tak na první pohled vypadá, ale opravdu se nejedná o natáčení další řady kultovního seriálu Návštěvníci a Jitka Válková (32) se nezhostí role sexy Emilie Fernandez alias Káti. Zpěvačka a moderátorka se zbavila své pěstěné hřívy v rámci benefičního projektu, který si klade za cíl podporovat prevence rakovinových onemocnění ženských orgánů.

Naštěstí si nejkrásnější dívka roku 2010 nenechala vlasy a obočí odstranit natrvalo, ale s pomocí šikovných rukou uměleckého maskéra Pavla Pavlovského vše dokonale zakryli. „Když přišla nabídka nafotit tyto zajímavé fotografie a stát se patronkou projektu, který se snaží pomáhat nejen nemocným ženám, neváhala jsem ani minutu. Připadalo mi to jako velká výzva. Také mě zajímalo, jak budu vypadat. Musím přiznat, že když jsem se viděla v zrcadle, byl to pro mě velký šok. Je mi jasné, že pro každého je na prvním místě především zdraví, ale v případě, že o vlasy kvůli léčbě přijdete, je to věc, se kterou se spousta žen jen těžko vyrovná,“ řekla Jitka.

Jitku doslova nahoře bez si postavil před objektiv fotograf Jan Tůma, který se na nahotinky specializuje. „Jitka je velký profík, při focení jsem v její tváři viděl spoustu emocí, snažila se tak vnést do několika tisíců příběhů nemocných žen novou tvář a poukázat na problematiku. Navíc má Jitka krásné oči a nejen ty, takže se mi fotila perfektně, s výsledkem jsem velmi spokojený,“ uvedl Jan Tůma.

Posláním Lady Plus Clubu je zvyšování informovanosti i propojování osob, které mají osobní zkušenosti s rakovinou a sdílení důležitých znalostí a informací. Je však určen i těm, kteří toto onemocnění znají jen z doslechu, ovšem osud postižených jim není lhostejný.

Reklama

Další články

Načítám