Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Už už to vypadalo, že se Kanye West (46) uklidnil. Potom, co se stal hrdým otcem a se svou partnerkou Kim Kardashian (43) dokonce začal plánovat svatbu, je ale zpět jeho bouřlivé já. Americký rapper včera napadl fotografa a policie ho dokonce podezírá z pokusu o krádež. Co se stalo?

Během pátečního odpoledne se Kanye vracel na letiště v Los Angeles, kde ho vítala řada novinářů. Jeden z nich ho zasypal peprnými otázkami, což novopečený otec nevydržel a vrhnul se na něj přímo na letištním parkovišti. Při incidentu se Kanye neomezil pouze na násilí, ale pokusil se novináři vzít a zničit fotoaparát, kvůli čemuž nyní čelí obvinění za pokus o krádež. Napadený byl ihned odvezen do nemocnice, kde již stihl vydat prohlášení, že použije všechny právní prostředky k tomu, aby se Kanyeho napadená bránil a byly z něj vyvozeny patřičné důsledky.

Šestatřicetiletý zpěvák by na zájem novinářů mohl být zvyklý. Vždyť jeho partnerkou je Kim Kardashian, která svou karieru postavila právě na své kontroverznosti a zájmu médií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám