Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrhářka Alena Wilson se v české módní branži pohybuje poměrně krátkou dobu. Už o sobě ale dává výrazně vědět a její kolekci malých černých šatů i večerních rób si oblíbila řada českých celebrit, včetně Dagmar Patrasové (67), která si užívá toho, jak jí to sekne, když zhubla.

Na hubnutí se ale dala i sama návrhářka. Ještě začátkem jara si Super.cz postěžovala, že po dvou dětech není spokojená se svojí postavou. Dokonce uvažovala o plastice břicha. Pak se ale rozhodla, že vše zvládne vlastními silami, dietou a cvičením.

Po několikatýdenní očistné kúře, kdy vynechala všechny chemicky upravované potraviny a z valé části byla součástí jejího jídelníčku jen rýže a zelenina, pokračovala ketonovou dietou a přidala si pořádnou fyzickou zátěž. Denně si naordinovala několikakilometrový běh, stovky přeskoků přes švihadlo a sklapovaček, k tomu ještě posilovnu.

A o tomhle víkendu už si troufla přihlásit se na triatlon v Mochově, který má úspěšně za sebou. "Výsledek triatlonu bylo 200 metrů plavání, 20 kilometrů hnusnými kopci na kole a pětikilometrový běh," pochlubila se půvabná blondýnka, která už je se svojí postavou téměř spokojená. A jediná plastika, o které teď uvažuje? "Musím jít na plastiku ušního bubínku, to je, bohužel, indikováno zdravotně," prozradila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám