Hlavní obsah
Článek

Tehdy měla takový šmrnc, že si z ní celá republika sedla na zadek, jakou prošla dokonalou proměnou. Iveta Bartošová (†48) v létě 2011 odjela se svým tehdejším přítelem Domenicem Martuccim (47)do Itálie, kde se zregenerovala natolik, že na kameru Super.cz mohla mluvit souvisle o svých potížích s alkoholem. Dnes už víme, že lhala, když tvrdila, že s ním nemá problém a měla pravdu, když vtipkovala, že přehnaně požívá alkohol a od rána do večera zobe prášky. Připomeňte si kdysi půvabnou Ivetu, z jejíhož dnešního stavu mrazí!

„Jsem absolutní troska, strašně chlastám. Tohle totiž není voda, to je vodka. Alkoholici to umějí maskovat i před doktory, tak jsem dobrá. Od rána do večera jím nějaké prášky,“ říkala v legraci Iveta Bartošová. Je pravda, že tehdy byla v tak báječném stavu, že jsme sami pochybovali, zda fámy o jejím alkoholismu nejsou přehnané. Jenže se ukazuje, že byly spíš silně podsazené. Však už všichni její milenci z nedávné doby kápli božskou, dokonce i ten současný, Josef Rychtář, který ji ale odmítá dát léčit, jak svatosvatě slíbil.

„Mám na to papíry, že nejsem alkoholička. Pokud mám nějaké problémy, tak se mi nedoporučuje pít alkohol, protože jsem drobná a malá a špatně ten alkohol vstřebávám,“ informovala nás tehdy Iveta. Kdo mohl tušit, že z ní za dva roky bude přesně taková alkoholická troska zneužívající prášky, o které sama hovořila?

On-line deník Super.cz dostává spousty dopisů od čtenářů, kteří vyjadřují zpěvačce podporu v jejím boji se závislostmi a přejí si, aby byla opět tak dokonalá, jak když byla s Martuccim. To by se ale sama nejdřív musela chtít léčit…

Reklama

Další články

Načítám