Hlavní obsah
Článek

Už jsme informovali, že šéfka známého houslového tria In Flagranti porodila svého prvního potomka. Nyní se nám Markéta Muzikářová pochlubila prvními snímky syna Nikolase. "Jsou jen na mobil, ale je rozkošný, že? A ta spousta vlásků," rozplývala se Markéta.

"Porod byl fakt děs, 12 hodin kontrakcí asi o 4 minutách, na konci jsem žebrala o cokoli, klidně ať ho vezmou císařem, jen ať ho dostanou ven," nevzpomíná zrovna nadšeně Markéta, která původně chtěla rodit do vody v porodnici v Brně, ale nakonec skončila v pražském Podolí na normálním sále.

A jak se cítí teď? Raději se ani nevyfotila. "Vypadám opravdu otřesně a to s jakoukoli retuší. Sešívali mě, takže nemůžu skoro chodit, mám nateklé kotníky a prsa padáky asi číslo12. Vlasy si tu mýt nesmím, protože se nesmí používat fén ani šminky. Připadám si trochu jako v kempu na Lipně. Ale stojí to za to. Malému říkáme Lásek, protože nám vstoupila do života láska," zopakovala stejná slova, která použil po narození dcery Josefíny Tomáš Klus (37).

"Každopádně ať je mateřství jakkoli krásná věc, tak už jsem začala poporodní cvičení, protože musím dát prsa a tělo do pořádku do listopadu, kdy jedeme s triem Inflagranti zase koncertní turné. Hosta jsme nevyměnily, opět to bude Pepa Vojtek (58), ale máme novou kolegyni. Blondýnka je totiž v sedmém měsíci," uzavřela Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám