Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Americká sexbomba Angelina Jolie (48) prozradila tajemství, o kterém se spekulovalo už delší dobu. Novináři se zajímali o to, proč slavný pár svou nejstarší dceru obléká jako kluka. Angelinu už zřejmě nebavilo chodit kolem horké kaše a vyšla s pravdou ven.

“Shiloh chce být chlapcem. Musíme jí stříhat vlasy. Má ráda všechno, co mají rádi kluci. Myslí si, že je jeden z jejích bratrů,“ prozradila herečka v rozhovoru pro magazín Vanity Fair.

Čtyřletá Shiloh má vlásky opravdu střižené velmi krátce. Miluje kravaty a pánské obleky. Hollywoodský pár se o budoucnost své dcery ale nebojí. Věří, že už je teď silnou osobností s vlastním stylem.

Angelina navíc Vanity Fair řekla, že obdivuje svého adoptivního syna Maddoxe, který je podle ní velmi inteligentní. Ve škole mu jde nejlépe dějepis. Dcerka Zahara umí krásně zpívat a už teď se ráda elegantně obléká. O dvouletých dvojčatech řekla: "Vivienne a Knox jsou typické děvče a chlapec. Ona je mladá žena a on mladý muž.“ Kromě všech zmíněných dětí Angie a Brad (60) vychovávají šestiletého Paxe. Další dítě zatím neplánují, ale ani se mu nebrání. Rodina je pro ně na prvním místě. "Kariéra není nejdůležitější věcí v mém životě,“ uzavírá Angelina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám