Hlavní obsah
Článek

Že v tomhle vedru víc rozhicovat nepotřebujete? Našli jsme pro vás výprodeje, u kterých se ani trochu nezapotíte – probíhají totiž na internetovém obchodu Zoot.cz, který nyní nabízí značky jako Desigual, Vero Moda nebo LYDC se slevami až -75 %. A to není vůbec všechno! Tak se nebojte, když vám to nebude, můžete to do 90 dní zdarma vrátit. Prověřeno!

Hravý Desigual za méně než půlku ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nápaditost, svěžest a luxusní provedení značky Desigual hltá celá Evropa. Nikdy nebyl ideálnější čas vnést do svého šatníku trochu toho jižanského temperamentu, protože na Zoot.cz nyní všechny kousky Desigual pořídíte až s 56% slevou! A že je z čeho vybírat

Trendy po „londýnsku“ s kabelkou LYDC

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nač se jezdit prát kvůli výprodejům a světovým trendům do Londýna, když můžete pořídit kabelky LYDC se slevou až 54 % z pohodlí domova? Nejtěžší je si vybrat jen jednu, za tyhle ceny ale klidně berte alespoň dva kousky – to se jen tak nebude opakovat!

Vybavte si celý šatník: Jack and Jones až -70 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro všechny muže, kteří rádi nosí kvalitní, pohodlné a dobře vypadající věci, máme super zprávu. Značka Jack & Jones je skvělou příležitostí, jak si utvářet svůj vlastní styl, a díky výprodeji na Zoot.cz až se 70 % slevou je i ideální příležitostí vybavit si komplet šatník z pohodlí domova!

Extravagantní úlety Mr. Gugu & Miss Go

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nikdy nebylo jednodušší na sebe obléct vesmírnou krásu nebo donutit lidi kolem vás slintat. I když třeba jen nad hamburgerem nebo gumovými medvídky na vaší mikině. Pro všechny (duší) mladé, kteří se nebojí do toho trochu šlápnout, přináší Zoot.cz výprodej polské značky Mr. Gugu & Miss Go se slevami až -49 %. O téhle značce určitě ještě uslyšíte, tak neprošvihněte tuhle cenovou bombu!

V jednoduchosti je krása: Vero Moda až -75%

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jsou na vás kosmické vzory „trochu moc“, vsaďte na jednoduchost – Vero Moda nabízí velké množství legín, kalhot, sáček, košil i tílek, ve kterých budete za dámu. Na Zoot.cz nyní probíhá výprodej téhle dánské značky, která vám dovoluje vše směle kombinovat, se slevami až -75 %.

Další články

Načítám