Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) sice nemá taneční, včera si však užila letní večer se vším všudy a v latinském rytmu rozvlnila tělo jako už dlouho ne. Na zahradě Slovanského domu, kde již několik let spokojeně bydlí, si střihla v rámci akce Roztančené léto hned několik vášnivých tanečků s pohledným mladíkem, který se na parketě pohyboval jako ostřílený taneční matador.

„Vyrazila jsem si tady s přáteli posedět. A protože jsem věděla, že dojde i na tanec, pozvala jsem si kamaráda tanečníka. Jmenuje se Mario Wild a je několikanásobným mistrem Belgie v latinskoamerických tancích,“ prozradila Gábina Super.cz totožnost tajemného mladíka, který společně s Gábinou na parketě válel prvotřídní mambo.

Gábina si vášnivé tanečky na „svém vlastním dvorku“ neodpustila ani navzdory vedru, které panovalo. Chladila se koňakem a svůj outfit vyřešila taky velice chytře. „Tyhle šaty jsou nesmírně pohodlné. Nemám pod nimi podprsenku a dokonce ani kalhotky. Jsou velmi fikaně střižené, takže by k žádnému karambolu nemělo dojít,“ smála se potutelně moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám