Hlavní obsah
Článek

Muž na fotce má velmi pestrý život. Oženil se hned dvakrát se slavnými českými umělkyněmi, jedna z nich doteď zápolí s těžkým alkoholismem. Kvůli ní skončil na ulici mezi bezdomovci, bylo proti němu několik trestních stíhání, teď ale čeká dítě s krásnou mladou dívkou. Víte, o koho jde?

Snímky vznikly při natáčení Kameňáku 4 a muž na fotce je parukou a svářečskými brýlemi maskovaný Jiří Pomeje (†54), exmanžel Ivety Bartošové (†48) a manžel Andrey Pomeje (35), z jejichž svatby jsme vám přinesli reportáž. Ten je spolu s Pavlem Páskem producentem pokračování doposud vzniklé slavné kameňákovské trilogie, navíc si v něm ale zahraje i místního dealera marihuany.

Právě Pomeje a Pásek se nedávno krutě rozhádali, dokonce i před naší kamerou. Pomejemu vadilo, že jeho letitý kamarád na život a na smrt zneužil jeho jméno k reklamní kampani na Kameňák 4 a dorazilo ho, když se dozvěděl, že kvůli jeho mizernému hraní mělo stát natáčení o 350 tisíc korun víc. Přitom to byla sprostá lež a zrada kamaráda.

„Stalo se to úplně jinak, Pásek chtěl udělat dotáčky pro videoklip Walda Gangu k ústřední písničce filmu, ale aby měl skandál, vymyslel si, že na vině je moje špatné hraní,“ zlobí se herec, který Pavla Páska už nechce nikdy vidět. Tak uvidíme, jak dlouho mu to vydrží.

Reklama

Další články

Načítám