Hlavní obsah
Článek

Slavná vévodkyně z Cambridge (42), která včera porodila svého prvního potomka, je v hledáčku fotografů od doby, kdy se začala objevovat po boku prince Williama (41). V poslední době se kvůli jejímu těhotenství všichni zaměřovali na její zakulacující se bříško, my jsme ale nahlédli do jejího šatníku a vybrali jsme modely, které jí slušely nejvíce.

Kate, podobně jako její předchůdkyně, princezna Diana, nosí všechno oblečení s neskutečnou noblesou. A to přesto, že se po většinu času, kvůli protokolu, jedná o dosti formální a leckdy i upjaté kousky.

Půvabná sestra též slavné Pippy Middleton umí potěšit - se zálibou v jednoduchých šatech je potěchou pro oko každého módního kritika.

Pro oblékání Kate je charakteristická jednoduchost, záliba v kloboucích a také v módních doplňcích, jako jsou kabelky nebo náušnice. Podle módních expertů jsou jejími nejoblíbenějšími náušnicemi modely ve tvaru slzy. Mezi její nejoblíbenější barvy oblečení patří modrá, červená, bílá a šedá.

Důležitou součástí celkového vzhledu krásné vévodkyně je rovněž účes. Kate preferuje rozpuštěné vlasy vyfoukané do vln. Několikrát se také objevila s polovinou vlasů sepnutou do culíku a zbytkem rozpuštěným.

Reklama

Další články

Načítám