Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Konečně je jasno! Televize Prima si definitivně plácla s moderátorkou chystané čtvrté řady VyVolených Terezou Pergnerovou (49), která měla na starosti i předchozí série. „Nabídka mě nesmírně potěšila, ale nechala jsem si tři dny na rozmyšlenou,“ přiznává Pergnerová.

O té se jako o hlavní moderátorce šmírovací show, o jejímž uvedení na obrazovkách Primy jsme informovali jako první, spekulovalo již dříve. Nyní je konečně zpráva potvrzena.

A jak se vůbec Terka během tří dnů na rozmyšlenou trápila? „První den je nadšení, druhý otázky a odpovědi a ten třetí se obvykle umím rozhodnout,“ říká s tím, že VyVolení jsou součástí jejího života, proto se na ně těší.

„Určitě tuším, že leccos bude jinak, svět se posunul o kus dál. Čekají nás zkoušky, leccos se připravit dá, ostatní je dílem toho všeho kolem nás,“ dodala Pergnerová, která se po předchozí drogové závislosti moderováním prvních VyVolených vrátila na výsluní.

Prima je také nadšená a odmítá, že by se kvůli honoráři strhlo tvrdé jednání. „Tereza nás skutečně nevydírala, jedná vždy profesionálně. Tereza ví o VyVolených všechno, pro nás to byla jasná volba. Na Primě ji vítáme zpátky opravdu rádi,“ uvedl mluvčí stanice David Vaníček.

Podle zákulisních informací se režie show ujme Adrian Stojkov, Tereza se tak opět po čase na společném projektu potká se svým exmilencem.

Reklama

Další články

Načítám