Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete být trendy jako moderátor Leoš Mareš? Hledáte profesionální sportovní výbavu za bezkonkurenční ceny? Už nemusíte! Ve Sportisimu, největší síti sportovních prodejen v ČR, právě vrcholí obří výprodej. Neváhejte! Zlevněny jsou stovky výrobků, a to až o 70 procent! Extrémně výhodně koupíte stylové boty, kolečkové brusle či další vybavení.

Elegance pro pány – sleva 53 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novinkou ve Sportisimu je Lotto – italská značka oblečení, obuvi a potřeb pro sportovce. Lotto letos oslavuje čtyřicet let existence a ve spolupráci se sportovním řetězcem jsou pro vás připraveny extrémně výhodné slevy. Elegantní obuv pro volný čas Lotto Wayne IV Suede vám třeba poskytne vysoké pohodlí v ležérním stylu za bezkonkurenční cenu.

Sexy dívkou v teniskách – sleva 53%

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Neposlušné tenisky já mám, koupil mi je k svátku můj kluk sám!“ Pokud vás tato starší píseň Lucie Bílé rozčiluje, mrkněte se na dámský model oblíbených tenisek Lotto Wayne IV Suede. Pak teniskám určitě přijdete na chuť. Jsou dokonalým doplňkem k džínům i sukýnce. Spolehlivě vás provedou městem i přírodou. Svršek z umělé kůže má stylový opraný efekt.

Letem světem na bruslích – - sleva 43 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete posílit svalstvo boků a hýždí, trápí vás nadváha nebo třeba dušnost? Vrhněte se na jízdu na kolečkových bruslích. Když do toho pořádně šlápnete, spálíte až 600 kalorií za půl hodiny. To vůbec není málo! A když si navíc pořídíte dámské fitness brusle Fila Bond 13 SM Lady se sportovně tvarovanou vnitřní botou, nešlápnete vedle. Fixace chodidla se provádí pomocí tkaniček, nártní a kotníkové přezky.

Muž na bruslích je sexy – sleva 43 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chlap nemusí provozovat zrovna box či jiný ryze mužský sport, aby byl sexy! Trendy jsou i kolečkové brusle! Model Fila Master OS nejen dobře vypadá, ale navíc je velmi pohodlný a funkční. Brusle má hliníkový rám pro větší odolnost, sportovně tvarovanou vnitřní botu, patní tlumič nárazů, kotníkovou přezku a nártní fixační pásek. Celkově jde o brusle konstruované tak, aby měly nízkou váhu a vysokou pevnost.

Přihrávka, klička, gól – sleva 35 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyhrát letní fotbalový turnaj, nebo si jen tak zakopat s kolegy na plácku za domem, to je fuk! Hlavně, že je pohyb. A za dobrou cenu! Propracované kopačky adidas P Absolado LZ TRX FG nabízejí kvalitní syntetický svršek, který zajišťuje maximální pohodlí a komfort při hře. Jsou doplněny pěti zónami, které zajišťují perfektní zpracování, vedení míče, zakončení, pasy, ale i přihrávku. Kompatibilní s miCoach.

Další články

Načítám