Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ať už nosíte podprsenku jakékoliv velikosti, zbystřete. Zjistili jsme, kde pořídíte ty nejlepší kousky. A v akci! Na Astratex.cz pořídíte do konce týdne vybrané podprsenky se slevou 20 %. V akci seženete podprsenky pro velká i menší prsa – a všechny jsou okouzlující. Podívejte se na modely, které jsme pro vás vybrali!

Krajka kam se podíváš

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajka je na spodním prádle jedním z nejoblíbenějších materiálů. A není tomu tak nadarmo. Krajka působí něžně i žensky, ale je také proklatě sexy. Máte dnes romantickou náladu? Vsaďte na bílou krajku. Chcete být svůdná a sexy? Zkuste to s černou krajkou. Krajka sluší vnadám všech velikostí – přesvědčte se sama.

Krémová kráska pro plnější tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy s velkými prsy od podprsenky potřebují mnohem více než jen atraktivní vzhled. Potřebují padnoucí střih, řádnou oporu, pevná ramínka a příjemný materiál. To vše a ještě něco navíc nabízí podprsenka Camarillo. Vykouzlí dokonalý tvar poprsí a představivost podráždí průsvitnou krajkou.

Něžná i sexy: zajistěte si svůdný dekolt!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Push-upka je nezbytností každé ženy, která se nepyšní opravdu velkými vnadami. Dekoltu dodá požadovaný tvar a díky vyjímatelným vycpávkám přidá i pár centimetrů na obvodu. Podprsenka Novato se navíc pyšní něžným krajkovým zdobením. Plnější a krásně tvarovaný dekolt můžete mít i vy!

Černá krajka: zosobněná svůdnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblečte své vnady do černé krajky a proměňte se v femme fatale! Boční kostice, speciální střih a pevnější ramínka zkrotí i objemnější vnady a push-up efekt zajistí vyjímatelné vycpávky. V podprsence Oeno můžete svádět nejen dekoltem, ale i odhalenými rameny! Je totiž vybavena silikonovým páskem, díky kterému prádlo drží na svém místě i s odepnutými ramínky. Buďte svůdná jako nikdy předtím!

Plné vnady a něžná krajka: odzbrojující kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příroda vás obdařila velkými vnadami? Zkuste je zahalit do něžné krajky a proměňte se v křehkou krásku. Speciální střih do tvaru T vytvaruje vnady dokulata, boční kostice a vyšší střed zajistí správnou oporu. Nechte vyniknout svou něžnou stránku a užívejte si obdivné pohledy!

Další články

Načítám