Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) si užívá nové silikonové trojky. Od chvíle, kdy mohla sundat speciální podprsenku, kterou musela nosit ve dne i v noci šest týdnů, si užívá bujných výstřihů. V pořádně odvážných šatech vyrazila na párty, kde dělala doprovod své mamince.

"Poprvé jsem vyrazila ven úplně bez podprsenky. Mám to dovolené od primáře, že už si to můžu dovolit. Tak si to užívám. Kazma doma při mém odchodu trošku šílel, ale nakonec mě pustil," řekla Super.cz s úsměvem Kateřina, která před objektivem fotoaparátu předvedla hodně odvážný taneček a snažila se stylizovat do Marilyn Monroe.

Z nových ňader je nadšená a užívá si i nakupování nového prádla. "Jsem strašně spokojená. Opravdu. Mám přirozený tvar, na tom jsem si zakládala. Podprsenku si kupuji 75 D, což zní děsivě, ale jinak mám regulérní trojky. Zatím mám dvě nové podprsenky," upřesnila moderátorka.

"Velkou novinkou je, že se mi chlapi koukají místo do očí na ňadra, což se mi v minulosti s jedničkami opravdu nestávalo," dodala se smíchem Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám